Tomaten

Intieme feestlocatie

Wil je samen met vrienden of familie een feestje vieren? Maar ontbreekt het je thuis aan ruimte, of heb je gewoon geen zin in rommel en afwas? Dan is ons Kooklokaal de perfecte plek! De ruimte staat privé tot je beschikking en voor de hapjes en drankjes zorgen wij. Wel zo makkelijk!

Het Kooklokaal is een sfeervolle ruimte. Niet te klein, maar zeker ook niet te groot. Hierdoor leent deze ruimte zich goed als intieme feestlocatie. De opstelling bepalen we samen: wil je iedereen een zitplek bieden of liever aan statafels staan? Of gaat juist al het meubilair aan de kant, zodat jullie met de voetjes van de vloer kunnen? Alles kan!

Een avond om nooit te vergeten…

Dat is wat wij jou bieden. Terwijl jij geniet van je feestje, regelen wij de rest. Wij verrassen jou en je gasten met lekkere hapjes en zorgen de hele avond voor volle glazen. En ook van tevoren denken we graag met je mee. Over de aankleding van de ruimte, de muzikale omlijsting en natuurlijk de catering. Het enige dat jij hoeft te doen, is de uitnodigingen versturen.