Tomaten

Buffet op locatie – wij komen naar je toe!

Stel je voor. Een tafel vol met lekkers, voor ieder wat wils. Met een buffet van Smaakvolsmaak schotel jij je gasten heerlijke gerechten voor. En daar hoef je zelf niets voor te doen, wij regelen alles. Bij jou thuis of op locatie. En de afwas? Die doen wij. Klinkt heerlijk, toch?

Met een buffet van Smaakvolsmaak zit je altijd goed. Of je nou kiest voor een Italiaans buffet, een oer-Hollands stamppotbuffet of een culinair buffet met nét iets luxere gerechten, het kan allemaal. En geef jij een feest met een thema? Dan passen wij het buffet hier graag op aan.

Nadat wij samen een buffet hebben samengesteld en er een datum geprikt is, komen wij bij je langs om jou en je gezelschap te voorzien van heerlijke gerechten.  Dat kan bij jou thuis zijn, of op een andere locatie. En geen zorgen; de borden, het bestek, tafels en aankleding voor het buffet nemen wij allemaal mee. Ook de afwas nemen wij voor onze rekening. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van het verrukkelijke eten. Onze pure smaken, zoveel mogelijk lokale ingrediënten en een verrassende twist zorgen ervoor dat jouw gasten blijven opscheppen!

 

Hier wil ik meer van weten!