Tomaten

Het lekkerste eten op wielen

Dat mag je niet aan je neus voorbij laten rijden! Onze foodtruck zetten we overal neer: bijvoorbeeld op locatie of in de achtertuin. Zo kunnen we jouw gasten op en top verwennen. Terwijl zij genieten van het feest, maken wij live het lekkerste eten klaar. Onze beroemde eigengemaakte kruidenboter, ambachtelijke friet, vegetarische groentespies of heerlijke huisgemaakte hamburgers zijn favoriet bij onze gasten. Heb jij een ander culinair idee? Wij maken het maar al te graag voor je klaar.

Eten moet een avontuur zijn. Hoe maak je het nóg avontuurlijker dan met een foodtruck? Zo start de culinaire reis precies waar jij wilt. Wij denken met je mee en spelen in op thema’s en de wensen van jouw gasten. Zodat jouw festiviteit altijd slaagt. Want pas als iedereen kan genieten van eten, is het feest écht compleet.

Vanuit onze foodtruck verzorgen we live cooking op iedere locatie. Organiseer je eigen foodfestival bij jou in de achtertuin of laat onze foodtruck op de parkeerplaats van jouw bedrijf parkeren. Een verjaardag met hapjes, een borrel voor je personeel, een late night snack op een bruiloft; alles is mogelijk. De foodtruck is geschikt voor zowel kleine groepen (vanaf 30 personen) als grote gelegenheden.

Foodtruck op locatie vanaf 30 personen

Voor de foodtruck hanteren wij een minimale groepsgrootte van 30 personen. Een maximaal aantal? Dat is er niet! Kijk voor grote gelegenheden of het regelen van jouw complete evenement ook eens bij Smaakvolsmaak Eventmanagement.

 

 

Hier wil ik meer van weten!