Tomaten

De vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Je komt thuis na een drukke werkdag. Je trekt je schoenen uit, schenkt een lekker drankje in en schakelt over naar de ontspanmodus. In een handomdraai tover je een lekkere én gezonde maaltijd op tafel. Zonder dat je uren in de keuken hebt gestaan.

Smaak vol Smaak Visspecialiteiten maakt het mogelijk. Met liefde bereiden wij heerlijke én gezonde traiteurmaaltijden met verse vis in de hoofdrol. Altijd aangepast aan het seizoen. Het enige dat jij hoeft te doen is op woensdag of vrijdag (weekmarkt) een bezoekje brengen aan de markthal in Didam.

Naast onze vernieuwde traiteur én diverse verse vissen kun je bij ons ook terecht voor het klassieke assortiment, zoals kibbeling, gebakken vis, haring en gerookte vis.

Smaak vol Smaak Visspecialiteiten is een nieuwe naam voor de vertrouwde kwaliteit van Vishandel van den Berg. Deze hebben we vanaf 1 februari 2021 overgenomen en wordt in dit nieuwe jasje voortgezet.

Op de hoogte blijven? We delen regelmatig informatie en foto’s op social media. Dus blijf onze Facebook- en Instagram-pagina in de gaten houden voor het actuele assortiment.

Zien we je gauw?

Openingstijden:

Woensdag: 11:00 – 18:00
Vrijdag: 10:30 – 18:00