Tomaten

De vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Je komt thuis na een drukke werkdag. Je trekt je schoenen uit, schenkt een lekker drankje in en schakelt over naar de ontspanmodus. In een handomdraai tover je een lekkere én gezonde maaltijd op tafel. Zonder dat je uren in de keuken hebt gestaan.

Traiteurmaaltijden met verse vis

Smaak vol Smaak Visspecialiteiten maakt het mogelijk. Met liefde bereiden wij heerlijke én gezonde traiteurmaaltijden met verse vis in de hoofdrol. Altijd aangepast aan het seizoen. Het enige dat jij hoeft te doen is op woensdag of vrijdag een bezoekje te brengen aan de markthal in Didam. Of kom op donderdag naar de Amaliahoek in De Steeg.

Smaak vol Smaak Visspecialiteiten is een nieuwe naam voor de vertrouwde kwaliteit van Vishandel van den Berg. Deze hebben we vanaf 1 februari 2021 overgenomen en wordt in dit nieuwe jasje voortgezet.

Klassieke assortiment

Naast onze vernieuwde traiteur én diverse verse vissen kun je bij ons ook terecht voor het klassieke assortiment, zoals kibbeling, gebakken vis, haring en gerookte vis.

Verse sushi

Sinds kort hebben we nóg een specialiteit aan ons aanbod toegevoegd; verse sushi! Dat is alleen mogelijk op vrijdag. Plaats je bestelling op donderdag en je kunt je verse sushi op vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur in de viskraam ophalen (andere wensen zijn in overleg mogelijk). Bekijk hier een overzicht van onze sushiboxen. Wil je een bestelling plaatsen? Bel of WhatsApp ons dan op 06-33564646 en geef je keuze door.

Op de hoogte blijven? We delen regelmatig informatie, acties en foto’s op social media. Dus blijf onze Facebook– en Instagram-pagina in de gaten houden voor het actuele assortiment.

Zien we je gauw?

Openingstijden:

Woensdag: 11:00 – 18:00 in Didam
Donderdag: 11.00 – 18.00 in De Steeg
Vrijdag: 10:30 – 18:00 in Didam