Tomaten

Afscheid nemen

Een bijzonder persoon verdient een bijzonder afscheid. Een afscheid dat past bij de overledene, en dat recht doet aan het leven dat hij of zij leefde.

Een uitvaartdienst of afscheidsceremonie hoeft zeker niet altijd vanuit een kerk, crematorium of uitvaartcentrum te gebeuren. Een unieke uitvaartlocatie maakt het afscheid juist extra persoonlijk.

Het Kooklokaal in Loil is zo’n locatie. Hier neem je in alle rust afscheid, op jullie eigen, persoonlijke manier. Op onze intieme locatie ben je alleen samen met je dierbaren. Je huurt de locatie zolang je maar wenst.

Privé-locatie voor afscheid

In het Kooklokaal geef je je eigen invulling aan een uitvaart. De locatie staat privé tot jullie beschikking. Zo word je niet gestoord door andere gasten, of door de volgende groep die al klaarstaat.

Je huurt ons Kooklokaal voor een (paar) uur, een halve dag of zelfs een hele dag. Zodat jullie alle tijd hebben voor een bijzonder afscheid, zonder op de klok te kijken.

Een persoonlijk tintje

De invulling van het afscheid bepalen we samen. Kies voor de catering die bij jullie past, bijvoorbeeld koffie met iets lekkers, een goedverzorgde koffietafel, een uitgebreide lunch of een gezamenlijk diner.

Catering verzorgen we vanuit onze eigen keuken in het Kooklokaal. Alles is mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ook op het gebied van de aankleding is er veel mogelijk. Draai de lievelingsmuziek van de overledene of laat de mooiste foto’s op een groot scherm voorbijkomen. Het is zelfs mogelijk om de kist in ons Kooklokaal te plaatsen, zodat de overledene er echt bij is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Mariska via info@smaakvolsmaak.nl of 06 33 56 46 46