Tomaten

Kleinschalige vergaderlocatie

Vergaderen, netwerken, brainstormen. Het werkt soms nét even beter in een andere omgeving. Het Kooklokaal is ook te huren als vergaderlocatie. Hier ben je even weg van je werkplek, om samen te komen in een sfeervolle en inspirerende setting. Je huurt de locatie privé voor jouw groep, er zijn dus geen andere gasten.

Het Kooklokaal is geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Denk aan een vergadering, een netwerkevent, een brainstorm, een training of een workshop. De ruimte is niet te groot, maar zeker ook niet te klein. En door de flexibele indeling zijn er diverse opstellingen mogelijk.

Verhuur per uur

Je huurt het Kooklokaal per uur. Handig, want hierdoor kun je zelf bepalen hoe je lang je blijft! En natuurlijk is er overal in het Kooklokaal goede wifi aanwezig.

Vergaderen met de lekkerste catering

Waar hard gewerkt wordt, moet óók goed gegeten worden. Tenminste, dat vinden wij bij het Kooklokaal. Daarom verzorgen we tijdens jullie bijeenkomst graag de lekkerste catering. Wat dat precies is, spreken we samen af. Van alleen iets lekkers bij de koffie tot een uitgebreide lunch of driegangendiner: alles kan. Chef Robert bereidt het graag voor jullie, live vanuit de keuken in het Kooklokaal.
Ook leuk: sluit je dag af met iets lekkers uit onze foodtruck. Hier lees je er meer over .

Activiteiten

Het Kooklokaal bevindt zich in Loil-Didam. De rustige, groene omgeving leent zich uitstekend om tussendoor even een luchtje te scheppen of de benen te strekken. Liever iets meer actie tussendoor? In samenwerking met een eventbureau organiseren we de leukste activiteiten rondom het Kooklokaal. Vraag gerust naar de mogelijkheden!