Dit kun je allemaal doen in ons Kooklokaal

5 februari 2024

Ken jij ons Kooklokaal al? Deze sfeervolle locatie is het verlengstuk van ons bedrijf. Het Kooklokaal huur je privé voor jouw gezelschap. Om samen te dineren, te proosten, te ontmoeten of successen te vieren. Jij zorgt voor de uitnodiging, wij regelen de rest. Lees maar!

Het Kooklokaal is onze eigen locatie in Loil. Een sfeervolle locatie. Niet te klein, maar zeker ook niet te groot. Dit maakt het Kooklokaal heel geschikt voor een privédiner, een intiem feestje of een zakelijke bijeenkomst. Geniet met je eigen gezelschap van een volledig verzorgd verblijf, zonder gestoord te worden door andere gasten.

Het Kooklokaal is onder andere te huren als:

Ontmoet elkaar in het Kooklokaal

Vergaderen, netwerken, brainstormen. Het werkt soms nét even beter in een andere omgeving. Het Kooklokaal is een perfecte vergaderlocatie. Hier ben je even weg van je werkplek, om samen te komen in een sfeervolle en inspirerende setting.

Het Kooklokaal is geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Denk aan een vergadering, een netwerkevent, een brainstorm, een training of een workshop. Door de flexibele indeling zijn er diverse opstellingen mogelijk. Goed om te weten: je huurt het Kooklokaal per uur. Hierdoor bepaal je zelf hoe lang je blijft!

Uitstekende verzorging

En het Kooklokaal heet natuurlijk niet zomaar zo. Tijdens je bijeenkomst zorgt Smaakvolsmaak voor de lekkerste catering. In de keuken van het Kooklokaal bereidt chef Robert de lekkerste gerechten voor jullie. Of het nou gaat om een uitgebreid diner, een vergaderlunch of een hapjesbuffet; jij bepaalt.

Het Kooklokaal bevindt zich in Loil-Didam. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw event? Neem contact met ons op of bekijk hier de mogelijkheden.