Zo vierden wij ons 5-jarig bestaan

25 mei 2023

Op 8 mei bestond Smaakvolsmaak precies vijf jaar. Voor ons was dat het startschot van een heuse feestweek, waarin we tasjes met inhoud uitdeelden. En je kan deze maand nog met een leuke korting catering afnemen voor jouw event! Lees snel verder hoe wij de feestweek hebben beleefd én hoe wij deze maand nog even lekker doorfeesten.

Op 8 mei 2018 werd Smaakvolsmaak officieel gelanceerd en in die vijf jaar die daarop volgden, gebeurde er een hoop! Wat begon met een eigen cateringbedrijf opgezet door Robert en Mariska, groeide uit tot een culinair totaalconcept met catering, een foodtruck, een kooklokaal en een eigen vishandel. En dan moesten we ondertussen ook nog zien te dealen met de gevolgen van de coronacrisis…

Trots op wat we hebben bereikt

Maar dat is allemaal gelukt en nu staat er anno 2023 een zaak waar we erg trots op zijn! Samen met ons team van in totaal 12 collega’s werken we dag in dag uit om het onze klanten naar de zin te maken en ze te verblijden met lekker en kwalitatief eten. En dan maakt het ons niet uit of dat nu op locatie is, in ons kooklokaal of bij onze kraam.

We deelden letterlijk en figuurlijk uit

De week van ons jubileum was een heuse feestweek, waarin we een echte Smaakvolsmaak-tas uitdeelden aan iedereen die een bestelling deed bij onze viskraam. In dit tasje zat onder andere een kortingsbon voor onze catering. Maar onze klanten deelden ook uit! Namelijk complimentjes. En hoe! We ontvingen mooie opmerkingen als “respect dat jullie het zo volgehouden hebben”, “jullie hebben een prachtig bedrijf opgebouwd” en “jullie leveren altijd kwaliteit, het eten is goed en alles is netjes verzorgd”. Hartstikke bedankt voor al die lieve woorden!

De week vloog voorbij

Zelf hebben wij de feestweek ook echt als een vrolijke week beleefd! Het was niet alleen ontzettend leuk en gezellig, we ontvingen ook een prachtig cadeau en een mooie bos bloemen van onze medewerkers. Daarnaast was het ook gewoon een overvolle week met de kermis in Didam, ouderwetse gezelligheid bij de viskraam in zowel Didam als Braamt en hadden we een aantaal heel mooie cateringklussen, waardoor de week voorbij vloog! Aan het eind van de week voelden we ons vooral heel trots op waar we nu staan én dat we dit samen konden vieren.

5% korting op onze catering

Eigenlijk is een feestweek niet voldoende, dus we maakten er gewoon een feestmaand van! Wat dat voor jou betekent? Nou, wat dacht je van deze hele maand mei nog 5% korting krijgen op de catering? Onze voorwaarde is wel dat jouw event, waarvoor je de catering inschakelt, nog dit jaar plaatsvindt. Maar dat moet wel lukken met de mooie zomermaanden voor de deur, toch?