Wat je van ons kunt verwachten met de feestdagen

1 november 2022

De feestdagen staan weer voor de deur! Benieuwd wat je van ons kunt verwachten? Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden.

Verse vis

Tijdens de kerstdagen genieten van een lekker stukje vis? In aanloop naar de kerstdagen zorgen wij ervoor dat er genoeg lekkers klaarligt in onze viskraam. Het is niet nodig om van tevoren een bestelling te plaatsen, want er is voldoende voorraad. Wel raden we je aan om op tijd een bezoek te brengen aan onze viskraam. Hieronder lees je wanneer we op de markt staan.

Marktdagen

Smaakvolsmaak Visspecialiteiten is op onderstaande dagen aanwezig op de markt:
Markt Didam: 21 en 23 december, 28 en 30 december.
Amaliahoek De Steeg: 22 en 29 december.

Catering

Geef je een feestje? Tot en met 19 december kun je onze cateringservice inschakelen. Tussen 20 december en 2 januari verzorgen wij geen cateringopdrachten. In deze periode kun je wél gewoon contact met ons opnemen om  cateringopdrachten af te spreken. Vanaf 2 januari staan we weer voor je klaar!

Iets te vieren in 2023? Wees er op tijd bij!

Een jubileum, verjaardag, familiereünie of ander feestje te vieren in 2023? Je bent niet de enige, want de aanvragen voor cateringopdrachten stromen binnen. Wil je ook genieten van onze overheerlijke cateringservice? Laat het ons op tijd weten, dan zorgen wij ervoor dat we een plekje voor je vrijhouden.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons op 06 33 56 46 46. Wij wensen je alvast fijne feestdagen!