Vrijmibo? Denk eens aan een foodtruck!

8 april 2024

Organiseert jouw bedrijf regelmatig een vrijdagmiddagborrel? Goed bezig! Een ‘vrijmibo’ is namelijk meer dan alleen een vorm van vermaak. Door regelmatig samen met je werknemers de werkweek af te sluiten, zorg je voor een sterkere sociale band tussen collega’s én een betere sfeer op de werkvloer.

Wil je een keer iets anders dan het standaard biertje-met-bitterbal-concept? Denk dan eens aan onze foodtruck! Daarmee zorg je gegarandeerd voor een originele vrijmibo. Lees maar!

Wat is een vrijmibo?

De vrijdagmiddagborrel, ook wel bekend als de vrijmibo, is een informele samenkomst tussen collega’s. Onder het genot van een drankje en – meestal ook – een hapje, sluit je de werkweek gezellig samen af. De vrijdagmiddagborrel vindt meestal plaats op de werkplek, maar kan natuurlijk op een externe locatie plaatsvinden.

Ingrediënten voor een geslaagde vrijmibo

De naam zegt het al: tijdens de vrijdagmiddagborrel wordt er iets gedronken. Dat kan een biertje of wijntje zijn, maar natuurlijk is een alcoholvrij assortiment ook onmisbaar. De kans is immers groot dat collega’s nog met de auto naar huis moeten.

Om een extra gezellige sfeer te creëren doet muziek het altijd goed op de vrijdagmiddagborrel. Zo kom je sneller in de ontspannen weekend vibes. Natuurlijk is het al heel gezellig om bij te kletsen, maar wil je nóg leuker maken dan kun je een (simpele) activiteit doen. Denk aan een (kaart)spel, een leuke quiz of een kantoorkaraoke.

De vrijdagmiddagborrel begint doorgaans direct na werktijd. De meeste mensen lusten dan wel iets te eten. Een borrelplank met verschillende hapjes doet het altijd goed, net als zoutjes of een bitterbal.
Natuurlijk kan je ook een vrijdagmiddagborrel organiseren met eten, zodat iedereen met een gevulde maag naar huis gaat.

Origineel en lekker: eten uit onze foodtruck

Jouw vrijdagmiddagborrel uitbreiden met lekker eten? Denk dan eens aan een foodtruck!

Met onze mobiele keuken op wielen komen we graag naar jouw bedrijf toe, om jou en je collega’s van lekkere hapjes of een smakelijk gerecht te voorzien. Vanuit onze foodtruck maken we live het heerlijkste eten klaar. Smul bijvoorbeeld van een zak ambachtelijke friet, een sappige hamburger of een vegetarische groentespies. Simpel of uitgebreid: jij kiest.

Met onze foodtruck zorg je voor een lekker hapje eten in een ongedwongen setting. En het voordeel is dat wij alles regelen wat erbij komt kijken, dus ook de borden en het bestek. En natuurlijk nemen we de afwas weer zelf mee.

Voor ieder feestje op de zaak

Onze foodtruck is voor ieder feestje in te zetten. Naast het opleuken van een vrijdagmiddagborrel kun je onze keuken op wielen ook inzetten voor een pre-vakantieborrel, het vieren van een jubileum, een nieuwjaarsreceptie, het behalen van een mijlpaal of gewoon om je medewerkers in het zonnetje te zetten.

Foodtruck op locatie vanaf 30 personen

Voor de foodtruck hanteren wij een minimale groepsgrootte van 30 personen. Een maximaal aantal? Dat is er niet! Neem voor meer informatie contact met ons op.