Smaakvolsmaak Visspecialiteiten vanaf nu op woensdag en vrijdag op de markt

23 augustus 2021

Leuke cateringopdrachten verzorgen, rondtoeren met onze foodtrailer én de markt in Didam opfleuren met onze kleurrijke viskraam: we doen het allemaal met evenveel plezier en passie. Maar omdat we niet álles tegelijk kunnen doen, staan wij vanaf 1 september alleen nog op woensdag en vrijdag met onze viskraam op de markt in Didam.

Vanaf 1 september is Smaakvolsmaak Visspecialiteiten alleen nog op woensdag en vrijdag op de markt in Didam te vinden. De standplaats op zaterdag komt vanaf deze datum te vervallen. Hierdoor komt er meer tijd vrij voor onze andere passie: het verzorgen van de allerleukste cateringopdrachten in de regio én ver daarbuiten.

Leuke gesprekken én vrolijke gezichten

Sinds 1 februari 2021 staat Smaakvolsmaak Visspecialiteiten op de markt in Didam. En wát genieten we iedere keer weer van de leuke gesprekken, de vrolijke gezichten en de gezelligheid rondom onze kraam. De keuze om te stoppen met de standplaats op zaterdag was daarom geen makkelijke, maar wel noodzakelijk om al onze ‘smaken’ te kunnen bedienen. Op woensdag en vrijdag blijven we je natuurlijk graag voorzien van de lekkerste visspecialiteiten.

5 redenen om een bezoek te brengen aan onze viskraam

Waarom je onze viskraam niet mag overslaan? Nou, hierom:

  • In onze viskraam vind je altijd écht verse vis, speciaal voor jou geselecteerd.
  • Geen zin om te koken? Wij voorzien je van een heerlijke traiteurmaaltijd, uiteraard met verse vis in de hoofdrol.
  • Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een heerlijke portie kibbeling, gebakken vis, haring en gerookte vis.
  • Ons gepassioneerde team beantwoordt graag al jouw vragen over vis. Wij vertellen je welke vis in het seizoen is, hoe je de perfecte vis bakt of welke vis past bij jouw gerecht.
  • Borrel organiseren? Ook voor de lekkerste hapjes kun je bij ons terecht!

Graag tot ziens op de markt in Didam!