Smaakvolsmaak Visspecialiteiten stopt in De Steeg

23 november 2022

Hoewel we nét ons eenjarige jubileum hebben gevierd, stoppen wij per 1 december 2022 met onze standplaats in De Steeg. Vanaf deze datum zijn we niet meer iedere donderdag met onze visspecialiteiten te vinden op de Amaliahoek. We praten je bij.

We verzorgen cateringopdrachten, toeren rond met onze foodtrailer én staan op woensdag, donderdag en vrijdag met onze visspecialiteiten op de markt in Didam en De Steeg. Ja, we hebben het druk, maar we krijgen er ook ontzettend veel energie van. Maar omdat we binnenkort onze diensten nóg verder gaan uitbreiden, moeten we helaas een keuze maken in onze werkzaamheden.

Donderdag 1 december voor het laatst

Met pijn in ons hart nemen we daarom afscheid van onze vaste standplaats in De Steeg. Op donderdag 1 december 2022 staan we voor de laatste keer met onze viskraam op de Amaliahoek, daarna stoppen we er mee. Natuurlijk kun je nog wél iedere woensdag en vrijdag bij de Markthal in Didam terecht voor een portie kibbeling, gebakken visje of een traiteurmaaltijd.

Waar we onze dienstverlening dan mee gaan uitbreiden? Dát vertellen we binnenkort, dus houd ons goed in de gaten!

Dankjewel!

En aan iedereen die op donderdag een bezoek heeft gebracht aan onze viskraam in De Steeg een groot dankjewel! Door jullie stonden we er iedere week weer met veel plezier. Hopelijk tot ziens in Didam, of bij één van onze andere ‘smaken’.