Smaakvolsmaak regelt jouw event

15 maart 2023

Ga jij een event organiseren? Daar komt veel meer bij kijken dan je misschien denkt. Naast een geschikte locatie en een culinaire invulling zijn er nog veel meer zaken waar je rekening mee moet houden. Wij nemen je dit graag uit handen en helpen je met het organiseren van jouw zakelijk feest, netwerkborrel, familiereünie, vriendendag, vrijgezellenfeest, babyshower of jubileum. Zo kun jij óók genieten van een heerlijk feest.

Bij Smaakvolsmaak Eventmanagement regelen we een heleboel voor je, het jaar rond. Dus niet alleen de culinaire invulling zoals je van ons gewend bent, maar ook zaken als personeel, decoratie en meubilair. Lees snel verder wat we voor jou kunnen betekenen.

Over land, over zee

Hebje een geweldige locatie gevonden, die past bij de sfeer van jouw event? Super! Wij komen naar elke gewenste locatie om allestot in de puntjes te verzorgen. Naast het kiezen van een locatie zijn er nog veel meer keuzes te maken. Wees gerust, we helpen je hier graag bij.

Tussen kunst en kitsch

We gaan met je om tafel om te bepalen hoe de dag en/of avond er uit mag gaan zien. Wat voor event wil je organiseren? Gaat het om een zakelijk event, waarbij de aankleding wat chiquer mag of origaniseer je een familireunie waarbij sfeer en gezelligheid voorop staan? Of wil je iemand verrassen met een jubileum en mag het feest helemaal in die stijl aanpast worden? Niets is ons te gek! We trekken graag alles uit de kast om jouw event tot leven te laten komen! Smaakvolsmaak levert alle decoratie én meubilair voor een complete ervaring, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Culinaire invulling

Als je locatie en thema bepaald zijn, kijken we naar de culinaire invulling van de dag. Wat past er bij de stijl van jouw event? Wat zijn de specifieke wensen? Kies je voor een shared dinner of ga je liever voor een vijf-gangendiner? Een barbecue is weer lekker laagdrempelig. We hebben ook een hele leuke foodtruck die we kunnen inzetten voor een unieke sfeer op jouw event. Zoals je ziet is er heel veel mogelijk! Naast de culinaire invulling, zorgen we ook voor personeel. Het zal jou én jouw gasten aan niets ontbreken!

Wat een pech, datum weg!

Wil je graag samen met ons jouw event organiseren? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak, want we zitten snel vol in de zomermaanden. En om er echt een feestje van te maken, is wel wat voorbereidingstijd nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle opties te bespreken.