Organiseer een smaakvolle vakantieborrel met onze foodtruck!

13 juli 2021

De zomer én de zomervakantie staan weer voor de deur. Dat vraagt om een leuke vakantieborrel met je collega’s. Even een gezellig momentje samen voordat iedereen er een paar weken tussenuit is. Maar hoe maak je die borrel zo leuk en onbezorgd mogelijk? Met onze foodtruck natuurlijk: het lekkerste eten op wielen.

Wij komen graag met ons kenmerkende oranje foodtruck naar jouw bedrijf toe om je in alle gemakken te voorzien. Een drankje, hapje: laat dat maar aan ons over. We horen het je denken: ‘maar dat kunnen we toch ook gewoon zelf?’. Natuurlijk kan dat, maar een foodtruck geeft nét een extra touch aan de gezellige vakantieborrel. We leggen je hier uit waarom.

1. Je kunt ook zélf van de borrel genieten

Zodra de foodtruck jouw terrein op komt rijden, ben jij van al je zorgen af. Wij verzorgen de gehele catering, van borden tot tafels tot aankleding én natuurlijk overheerlijk eten. En dat is fijn: zo kun je ook zélf rustig zitten en genieten met je collega’s. Regelen wij de rest.

2. Smullen van overheerlijke gerechten

Fantastische hapjes maken een borrel pas echt tot een groot succes. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Vanuit onze foodtruck maken we live de heerlijkste gerechten klaar. Smul van onze eigengemaakte kruidenboter, ambachtelijke friet, groentespiesen en de lekkerste visspecialiteiten. Voor vegetariërs, veganisten of vlees- en viseters: we gaan iedere culinaire uitdaging aan.

3. Borrelen in een gezellige sfeer

We zorgen er niet alleen voor dat je kunt genieten van heerlijke smaakexplosies: we regelen ook de aankleding. Onze foodtruck is al gezellig en zomers, maar met leuke accessoires, mooie borden en bestek maken we de styling helemaal af. Zo creëren we de perfecte sfeer voor jouw borrel.

4. Helemaal coronaproof bijkletsen met collega’s

Ook iets om over na te denken: hoe tref je de juiste voorzorgsmaatregelen om je borrel coronaproof te laten verlopen? Met onze foodtruck komt dat he-le-maal goed! In onze keuken op wielen bereiden we op een veilige manier de lekkerste gerechten. Iedereen kan z’n eigen hapje op komen halen en daarna op gepaste afstand smullen van het gerecht. Wel zo fijn!

En, ben jij ook in voor een extra feestelijke vakantieborrel met je collega’s? Dan zetten we onze foodtruck graag neer bij jou op locatie. Zo kunnen jij en je collega’s genieten van het lekkerste eten. Dan is het feest pas écht compleet. Meer weten? Neem contact met ons op.