Nieuwjaarsborrel? Denk eens aan een winterbarbecue!

24 december 2021

Veel bedrijven beginnen het nieuwe jaar traditioneel met een nieuwjaarsborrel. Even een momentje om samen te proosten op het nieuwe jaar. Wil je een keer iets anders organiseren dan een ‘standaard’ nieuwjaarsborrel? Denk eens aan een winterbarbecue. Steek die kolen maar aan!

Een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel* is het ideale moment om met je collega’s bij te praten over de kerstvakantie, terug te blikken op het afgelopen jaar en vol optimisme vooruit te kijken. Met een drankje en een hapje wordt zo op een informele manier het nieuwe jaar ingeluid.

Zit er warmpjes bij dit jaar

Hartstikke leuk, maar wij vinden dat het wel wat origineler mag. En hoe kun je je collega’s nou een warmer begin van het nieuwe jaar geven dan met een winterbarbecue? Regel jij de barbecue, dan zorgen wij ervoor dat er voor ieder wat lekkers bij zit. Wij denken uiteraard graag met je mee wat betreft diëten en wensen. Ook spelen we met alle liefde in op een bepaald thema. Het enige wat jij nog hoeft te doen is alle collega’s uit te nodigen en de speech voor te bereiden. Vergeet niet wat dekentjes en kleedjes klaar te leggen. En wil je het helemaal afmaken, zorg dan ook voor een knapperend vuurtje.

Vlees, vis en vega

Met een winterbarbecue verzamel je alle werknemers rondom de barbecue. Dit zorgt meteen voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Wij zorgen voor heerlijk mals vlees en de meest verse vis, maar denken natuurlijk ook aan de vegetariërs met gegrilde groente op een spies of een goedgevulde pastasalade.

Mmm-marshmallows!

En aan het eind van de barbecue kan iedereen nog gezellig bij elkaar komen rond het vuur om wat marshmallows te laten smelten. Mmm, wij hebben er zin in! Zien we jou snel?

* Wij denken graag met je mee hoe wij een passende nieuwjaarsborrel kunnen verzorgen binnen de coronamaatregelen die op dat moment van kracht zijn.