Nieuwe standplaats in Zevenaar

11 september 2023

De kogel is door de kerk: vanaf 14 september 2023 vind je Smaakvolsmaak Visspecialiteiten iedere donderdag bij de nieuwe PLUS in de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar. Tussen 11.00 uur en 18.00 uur kun je bij ons terecht voor een lekkere portie kibbeling of gebakken vis, verse traiteurmaaltijden of een heerlijke salade.

De recent geopende PLUS-supermarkt in de wijk Groot Holthuizen in Zevenaar is nu al een drukbezochte winkel. We zijn dan ook blij met onze nieuwe standplaats op het parkeerterrein van dit filiaal. Inwoners van de wijk Groot Holthuizen, scholieren van het Liemers College en medewerkers van bedrijven op bedrijventerrein 7poort kunnen zo iedere donderdag genieten van iets lekkers uit de viskraam.

Goed én vers eten

Bij PLUS houden ze van goed eten. In de filialen van de supermarktketen vind je daarom veel verse producten. Altijd eerlijk geproduceerd en met een duidelijke herkomst. Het aanbod van Smaakvolsmaak Visspecialiteiten sluit daar perfect bij aan. Onze viskraam blinkt namelijk uit in verse producten, zoals onze traiteurmaaltijden, verse vis en huisgemaakte salades. Al kun je natuurlijk óók voor het klassieke assortiment bij ons terecht!

Waar vind je ons?

Iedere donderdag tussen 11.00 uur en 18.00 uur vind je Smaakvolsmaak Visspecialiteiten op het parkeerterrein van PLUS Zevenaar Landeweerdijk. Navigatieadres: Landeweerdijk 1 in Zevenaar.