Nieuw bij Smaakvolsmaak: wij bezorgen vis op de zaak

28 november 2022

Woensdag gehaktdag? Niet bij Smaakvolsmaak! Wij dopen de woensdag om tot visdag. Wij bezorgen nu namelijk onze visspecialiteiten óók op de zaak. Ja, je leest het goed. Tussen het harde werken door even genieten van een welverdiende pauze met een broodje haring, een portie kibbeling, een gebakken visje of een wrap met zalm? Wij regelen het.

Bij Smaakvolsmaak liepen we al langer rond met het idee om vis te bezorgen bij bedrijven. Sinds kort is dit idee werkelijkheid geworden. Iedere woensdag rijden wij een route door de regio om kantoren, werkplaatsen, autogarages, gezondheidscentra en andere zaken te voorzien van verse vis.

Vis bestellen? Smaakvolsmaak bellen!

Het werkt als volgt: wil je op woensdag genieten van vis op de zaak, dan maken we een bezorgafspraak met jou. Dit is altijd maatwerk. Dus wil je wekelijks op woensdag vis bestellen, of liever één keer per maand? Dat bespreken we samen tijdens een telefonische afspraak. Ook overleggen we het tijdstip waarop we langskomen, bespreken we hoe én waar je je bestelling geleverd wil hebben en regelen we de betaling. Er is geen vast menu, je kunt gewoon doorgeven wat je lekker vindt.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een bezorgafspraak contact op met Mariska via 06 33 56 46 46.