Geen zin om te koken? Wij hebben de oplossing!

1 februari 2022

We hebben het allemaal wel eens; even geen zin om te koken. Maar je wil dan vaak tóch iets gezonds op tafel. Nou, dan hebben wij de ideale oplossing voor je. Onze lekkere, verse en gezonde klant-en-klaarmaaltijden van de traiteur!

Soms heb je van die dagen dat je geen zin hebt om in de keuken te staan. Bijvoorbeeld na een lange werkdag of wanneer je vrienden over de vloer verwacht. De meest voor de hand liggende oplossing is er helaas één die vaak gepaard gaat met veel vet en/of weinig voedingswaarde, zoals patat of pizza.

Verse traiteurmaaltijden met vis

Gelukkig bieden wij naast onze bekende visspecialiteiten ook verse traiteurmaaltijden aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van tagliatelle met zalm of bietenstamppot met kabeljauw? We hebben tal van heerlijke én gezonde traiteurmaaltijden waarbij natuurlijk onze specialiteit, verse vis, centraal staat. Of loop je liever warm voor onze populaire mosterdsoep?

Dus, laat het schort in de keuken hangen en de pannen in de kast, maar trek wél even je schoenen aan. Want het enige wat jij nog hoeft te doen is op woensdag of vrijdag een bezoekje brengen aan de markthal in Didam óf op donderdagen naar de Amaliahoek in De Steeg te komen.

…Of toch liever sushi?

Wil je het jezelf trouwens nóg makkelijker maken? Dan is een van de vele sushi-boxen wellicht wat voor jou. Bestel je sushi op donderdag en haal je bestelling op vrijdag tussen 15:00 en 17:00 op bij onze viskraam in Didam.