Dit zijn ze: jullie top 10 favoriete cateringgerechten van afgelopen jaar

22 december 2021

Het einde van het jaar is in zicht. We maken ons klaar voor 2022, maar niet voordat we nog één keer terugblikken en onthullen welke hapjes, soepjes en toetjes het afgelopen jaar het meest in trek waren bij jullie.

Voor ons begon 2021 met een knaller. Robert en Mariska namen Vishandel van den Berg over en veranderde de naam in Smaakvolsmaak Visspecialiteiten, gelijk aan het cateringbedrijf. Hierdoor werd er een nieuwe smaak toegevoegd aan ons aanbod, met naast catering, een foodtruck, een kooklokaal annex restaurant dus ook een viskraam.

Smaakvolsmaak breidt uit

We zijn op zoveel plekken en fronten actief, dat dit er helaas toe leidde dat we stopten met de standplaats op zaterdag. Gelukkig kun je ons nog wel steeds op woensdagen en vrijdagen bezoeken op de markt in Didam! Dit jaar breidden we ook uit, want sinds november zijn we elke donderdag te vinden in De Steeg. Én sinds kort verkopen we ook overheerlijke sushi.

De cateringknallers van 2021

Maar tussen al die nieuwtjes door waren we uiteraard ook lekker druk met onze cateringklussen. Er werd heel wat lekkers besteld en graag maken wij bekend wat dit jaar onze jullie favoriete cateringgerechten waren:

1. Rustiek broodje met eigengemaakte kruidenboter
2. ‘Ons’ pannetje met opgemaakte rundvleessalade
3. Huisgemaakte chocolademousse
4. Carpaccio
5. Gemarineerde kipreepjes
6. Bourgondische aardappeltjes
7. Biefstuk en varkenshaas
8. Gemarineerde zalmreepjes
9. Borrelplankjes vis/vlees/kaas
10. Gevarieerde huisgemaakte soepen

Heb jij door deze top 10 ook zo’n zin in chocolademousse, biefstuk of een lekker borrelplankje? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het nieuwe jaar te bespreken!