Dit is er allemaal mogelijk met onze foodtrailer

25 januari 2022

Een feestje is eigenlijk niet compleet zonder lekker eten. Maar waarom zou je op zo’n heugelijke dag dat zelf moeten regelen? Heb je wel eens nagedacht over onze foodtrailer? Deze is met name geschikt voor grotere groepen. Lees maar eens wat er allemaal mogelijk is.

Een foodtrailer of foodtruck is hartstikke hip. Dit mobiele verkooppunt tref je vaak op festivals, in pretparken of op braderieën. Maar wist je dat je ook je eigen foodfestival kunt houden in je achtertuin of op de parkeerplaats van je werk? Bij Smaakvolsmaak hebben we een prachtige oranje foodtrailer die we graag inzetten voor jouw feestje!

Een foodtrailer voor alle gelegenheden

Een foodtrailer doet het goed op allerlei verschillende soorten feestjes. Of het nu gaat om een drive-through-borrel, een verjaardag, een personeelsfeest of misschien zelfs een bruiloft, een foodtruck kan eigenlijk niet ontbreken.

Onze mobiele keuken kan overal staan

Eén van de grote voordelen van een foodtrailer is dat we hem – in principe – overal kunnen neerzetten. Onze mobiele keuken staat op wielen en kan dus neergezet worden waar jij dat wil. Of je ‘m nu in de achtertuin wilt hebben staan of op een parkeerplaats, wij komen naar je toe!

Groot of klein; wij zullen er zijn

Daarnaast is onze foodtrailer geschikt voor zowel kleine groepen (vanaf 30 personen) als grote gelegenheden. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als jij je verjaardag dit jaar in stijl wilt vieren! En ook voor bedrijfsfeestjes gaan wij graag voor jou en je collega’s aan het werk.

Coronaproof

Ook mag je er bij ons van uitgaan dat alles coronaproof verloopt. Want ook dát is het voordeel van een foodtrailer: iedereen kan zijn of haar eigen eten ophalen bij de truck en daarna op gepaste afstand genieten van al het lekkers wat wij hebben gemaakt.

We luisteren naar je wensen

Voor ons maakt het niet uit of we gerechtjes moeten maken voor carnivoren, vegetariërs of veganisten. Wij maken net zo gemakkelijk een heerlijke groentespies als een sappige hamburger. Lekker bij onze ambachtelijke friet of onze eigengemaakte kruidenboter! En of je nu gemakkelijke broodjes wil of uitgebreide en luxe gerechten, wij denken graag met je mee.

Volledig in stijl

Wil je een lekker losse sfeer uitstralen op je bedrijfsborrel? Dan is onze foodtrailer natuurlijk uitermate geschikt! Wij kunnen het geheel in stijl afmaken met leuke accessoires en natuurlijk mooie borden en bestek. Ook in het geval een bruiloft zullen we er alles aan doen om zoveel mogelijk aan te sluiten op jullie thema.

Wij ontzorgen jou

Een ander veelgehoord voordeel van onze foodtrailer is natuurlijk dat jij als organisator op de dag zelf nergens naar hoeft om te kijken. Van tevoren spreken we alles goed door, we luisteren naar de wensen van je gasten en als het moment daar is kan ook jíj lekker genieten van het eten en elkaars aanwezigheid. Aan het eind van de dag ruimen wij alles netjes op en trekken wij met onze foodtruck verder, op naar hopelijk weer een tevreden klant!

Wil jij jouw feestje écht compleet maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van onze foodtrailer te bespreken.