De viskraam van Smaakvolsmaak: de perfecte toevoeging voor jouw evenement 

15 december 2023

Of het nu gaat om het jaarlijkse schuttersfeest, een groot bedrijfsevenement of een kermis in het dorp, onze viskraam is de perfecte toevoeging! Smaakvolsmaak Visspecialiteiten is nu te huur voor evenementen vanaf 100 personen. Wij brengen de smaak van de zee naar jouw speciale gelegenheid, waar het ook is.  

Waarom kies je voor onze viskraam?  

  1. Verse visgerechten: Onze visgerechten zijn altijd lekker én vers. Van knapperige kibbeling tot smaakvolle haring, we bieden voor ieder wat wils. 
  2. Wij komen naar je toe. Onze viskraam kan overal naartoe komen, of je evenement nu plaatsvindt op een locatie in de buitenlucht, op een bedrijventerrein of op een druk kermisterrein. 
  3. Service met een glimlach: Ons team van ervaren medewerkers staat klaar om jouw gasten vriendelijk en gastvrij te bedienen. 
  4. Hygiëne en kwaliteit: Bij Smaakvolsmaak Visspecialiteiten staan hygiëne en kwaliteit voorop. We volgen strikte normen en procedures om ervoor te zorgen dat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke visgerechten in een schone en veilige omgeving.

Een viskraam voor elk evenement

Bij Smaakvolsmaak Visspecialiteiten begrijpen we dat elk evenement uniek is, daarom denken we graag met je mee. Of je nu een aangepast menu wilt of speciale verzoeken hebt, we doen ons best om aan al je wensen te voldoen. 

De viskraam is te huur buiten onze vaste standplaatsdagen. Dat betekent dat de viskraam te boeken is op maandag, zaterdag en zondag.  

Neem contact met ons op om onze viskraam te huren voor jouw evenement en verras je gasten, bezoekers of medewerkers met lekkere visspecialiteiten!