Nieuw: culinaire thema-avonden in ons Kooklokaal

2 juli 2024

Ga op culinaire ontdekkingsreis tijdens onze exclusieve thema-avonden in het sfeervolle Kooklokaal! Dit najaar presenteren wij een serie van drie speciale avonden, elk met een uniek 5-gangenverrassingsmenu. Geniet van de lekkerste gerechten, live bereid vanuit onze eigen keuken.

De service van een restaurant met het gevoel van thuis: dát is het Kooklokaal. Geniet van een heerlijk avondje uit, waarbij je culinair in de watten wordt gelegd door chef Robert en zijn team.

Data van de thema-avonden

Tijdens onze thema-avonden ontvangen we je graag voor een heerlijk 5-gangenverrassingsmenu. De thema-avonden vinden plaats op deze data:

  • 22 oktober: Duik in de rijke smaken van het wildseizoen voor € 59,50 per persoon
  • 19 november: Laat je verrassen door een zee aan smaken met onze visproeverij, eveneens voor € 59,50 per persoon
  • 14 december: Vier de feestdagen met een exclusief Kerstmenu voor € 74,50 per persoon

(De prijzen zijn exclusief drank).

Romantisch met z’n tweeën of met een hele groep

Elke thema-avond start om 18:30 uur. Je kunt je aanmelden als groep, of genieten van een romantisch diner met z’n tweeën. Ons Kooklokaal is ingericht met lange tafels. Kom je met een klein(er) gezelschap, dan ontmoet je nieuwe mensen aan tafel.

Laat je meevoeren op een culinaire reis, direct vanuit de keuken van het Kooklokaal.

Reserveer nu je plaatsen voor één of meerdere thema-avonden en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring! Meld je aan via info@smaakvolsmaak.nl of bel/app met Mariska via 06-33564646.